Furkan Vakfı

• Sürüm 1.0.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Furkan Vakfı

Furkan Vakfı indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Furkan Vakfı, iyi niyetli insanların yardım amaçlı düşünceler ile toplanmış olduğu vakfı direkt olarak görüntüleyerek vakıf içeriklerine erişme seçeneği sunan bir uygulamadır.

Furkan vakfı ismi adı altında eğitim ve kültür alanında yardımlaşma derneği olarak hizmet veren bir kurumun haberlerine ve işlevlerine ulaşım sağlayarak irtibat kurma amaçlı olarak kullanma seçeneği sunan bir uygulamadır. İrtibat kurma seçeneği haricinde insanların aktif bir şekilde vakıf'a ait içeriklere ulaşarak tüm hizmetleri anlık olarak görüntülemeniz sağlanmıştır.

Uygulama içerisinde furkan vakfı hizmet içerisinde yer alan bölümler alanlar, hizmet yapılan yada yapılacak kesimler gibi bir çok bilgilendirme içerikleri mevcuttur. Yönetim ekibi ile farklı sosyal ile kültürel etkileşimi gerçekleştirmek isteyenlere yardımcı olan bir uygulamadır.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Furkan Vakfı indir